Welcome to Adjudeni!

26 feb., 2017 Raze de lumină Nu sunt comentarii

Dacă veniț pe jos, neapărat trebuie să vă încălțați cu cizme zdravene, înalte și cu talpă groasă. Dacă veniți cu mașina, ar fi de preferat să fie una off road, cu tracțiune integrală și puternică, fără puncte slabe la sistemul de suspensie, frânare și direcție.
Deci, veniți la Adjudeni! Acesta-i drumul de acces, dacă veniți dinspre Răchiteni. Dacă ajungeți întregi, teferi și cu mașina încă în stare de funcționare, vă invit să vă continuați drumul până în localitatea vecină, Tămășeni, să admirați, printre altele, sediul nou al primăriei. …Eh, altă viață! Deși nu primăria este responsabilă de starea drumurilor județene, ci Consiliile Județene Neamț și Iași.
Cât despre amărâții de cetățeni ai satelor Adjudeni, Răchiteni și cine mai trece pe drumul acesta, nu au decât să-și testeze propria rezistență fizică, a lor și a mașinilor lor. Este un exercițiu util în testarea rezistenței cetățenilor patriei față de partidele și guvernele, primăriile și prefecturile, justiția și cine își mai bate joc de acest popor, de după război și până în prezent.
Deci…
WELCOME TO ADJUDENI!

Așa arată un drum judeţean in România anului 2017 stat membru al Uniunii Europene,mai exact 21februarie 2017.Este drumul judeţean ce leagă satele: Adjudeni din judetul Neamţ și Răchiteni din judeţul Iași.Felicitări tuturor partidelor politice aflate la putere de la "revolutie "si pâna in prezent! Și mai visăm la autostrăzi.Rusineeeeee

Posted by Alexandru Doru Edward on 21 Februarie 2017

Vă rog frumos pe toți care citiți sau vedeți această stare deplorabilă a drumului să trimiteți o sesizare la:
Consiliul Județean Iași, folosind formularul de pe site-ul instituției:

http://www.icc.ro/contact

Trimiteți o sesizare și la Consiliul Județean Neamț:
cons.judetean@cjneamt.ro
cjneamt@yahoo.com

Nu ajunge doar să luăm act de o stare de lucruri; trebuie să facem ceva concret pentru remedierea lor.
Vă mulțumesc din inimă!
PS: Eu am trimis câte o sesizare la ambele Consilii Județene.

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *