Viața

25 iun., 2017 Raze de lumină Nu sunt comentarii

Viața este un mister mult mai puternic decât orice putere omenească. Viața este atât de profundă și de misterioasă, încât nici cea mai inteligentă minte nu o poate înțelege pe deplin.
Viața ne învăluie din toate părțile cu farmecul și mirajul ei. Ea este prezentă peste tot și ne vorbește despre puterea și bunătatea Creatorului a toate.
Noi nu suntem decât niște simpli beneficiari temporari ai unei vieți al cărei nume este iubire veșnică.
Din fericire pentru noi și pentru omenire, Dumnezeu nu ne-a dat putere asupra vieții, căci în momentele noastre de rătăcire (și nu sunt puține), am fi ucis-o încă din fașă, din scutece. Dacă viața ar fi fost lăsată în puterea oamenilor, aceștia demult ar fi sugrumuat-o, ucis-o și înmormântat-o.

Viața ne vorbește și ne încântă cu misterul ei din firicelul de iarbă, ca și din nemărginirea galaxiilor.
Nu pot să fiu ateu fiindcă sunt înconjurat, pătruns în adâncul ființei mele de misterul vieții care-mi depășește infinit de mult puterea brațelor și minții mele. Viața mă vrăjește de la primele raze ale soarelui de dimineață și până când coboară peste ceruri perdeaua de stele a nopții. Viața îmi colindă visele și mă leagănă în somn.
Niciodată nu voi putea fi suficient de recunoscător pentru acest mare dar al vieții, căci el poartă numele lui Dumnezeu: Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte.

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *