Să nu te târăşti niciodată!

27 ian., 2016 Raze de lumină Nu sunt comentarii

Până când nu-ți va suna clopotul de înmormântare, să nu crezi nici o clipă că totul s-a terminat! Și nici atunci să nu crezi, căci atunci deja vei fi intrat în veșnicie, unde nimic nu moare, nimic nu se sfârșește.

Dacă vei cădea la pământ sau alții te vor lovi și vei ajunge în țărână, să nu te târăști niciodată!
Dacă îți vor pune lanțuri la gât și la picioare, să nu te consideri un sclav!
Dacă te vor închide după gratii pentru ideile și convingerile tale bune și drepte, să nu te crezi niciodată un pușcăriaș!
Dacă viața ta este ca o maree, ale cărei ape sunt purtate de lună în lungul coastelor uscatului sau înapoi în largul mărilor, tu să înoți mereu urmându-ți steaua călăuzitoare!
Dacă alții au băgat frica-n tine sau ai devenit dependent de prejudecăți și mentalități mercantile, eliberează-ți mintea și viața de toate și alungă-le departe de tine!
Dacă nu ai crezut niciodată cu adevărat în El și în fericirea pe care ți-o aduce, este timpul să îți deschizi inima și mintea pentru căldura și lumina pe care gratis ți le oferă!
Știu că este aspră și dură ridicarea și văd în jurul meu mulți care se târăsc lingând pământul și propriile răni. În joc însă este însăși viața ta, cu tot ce ai, cu tot ce ești. Dacă intri în jocul ei, poți să câștigi, dar dacă te retragi sigur vei pierde totul.
Nu are rost să strigi după ajutor; nu te-ai născut pentru a fi cerșetor și nici pentru a te sprijini de proptele. Învață să te ridici și să mergi pe propriile picioare, chiar dacă sunt pline de răni și sângerează. Destinul tău, oricum, este să mergi până la capăt, până când clopotele vor suna înmormântarea ta, dar sunetul lor solemn și falnic anunță intrarea ta în veșnicie.
Dacă ai căzut sau alții te-au aruncat la pământ, nu te târî niciodată prin țărână; iar dacă alții îți spun că ești un om terminat, să nu-i crezi niciodată!

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *