Reguli de viaţă

08 iul., 2014 Raze de lumină Nu sunt comentarii

Reguli de viata. Le-am intilnit undeva si cu mici modificari, mi le asum.

1. Purifică-ţi gândurile, asa cum iti cureti camera de orice praf sau mizerie.
2. Asumă-ţi 100% responsabilitatea pentru propria ta viaţă. Nu exista destin sau fatalitate, chiar daca altii te pot influenta in bine sau in rau.
3. Renunţă la tot ce e toxic în viaţa ta – gânduri, idei, prietenii, obiceiuri, oameni, etc. Nu-ti pierde timpul in critici sau lamentari sterile.
4. Fii bun cu tine însuţi ca să poţi fi bun şi cu cei din jur. Nu uita ca pentru a-i intelege pe oameni, trebuie sa-i iubesti.
5. Apreciază fiecare experienţă şi fiecare persoană care vine în viaţa ta, bună sau rea si incearca sa culegi de la toti ceea ce este bun si folositor.
6. Construieşte-ti viaţa nu pe baza a ce ai trăit în trecut, ci pe baza a ceea ce vrei să trăieşti în viitor, dar nu ignora trecutul si lectiile lui.
7. Foloseşte-ţi imaginaţia şi îndrăzneşte să visezi. Trăieşte-ţi viaţa ca şi cum nu ar exista limite.
8. Petrece mai mult timp în natură si printre oameni si mai putin in fata televizorului, calculatorului si telefonului smart.
9. Fii autentic. Fii vulnerabil. Ai încredere în tine. Trăieşte-ti viaţa după propriile tale reguli, dar nu-i ignora pe cei din jur si regulile lor, caci si ei, ca si tine, urmaresc, in fond, acelasi lucru: sa fie fericiti.
10. Elibereaza-te de orice frica şi permite-i iubirii să-i ia locul, iar daca crezi ca Dumnezeu este Iubire, permite-i sa te cucereasca.

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *