Poezii în Adjudeni

25 iul., 2017 Raze de lumină Nu sunt comentarii

Am în fața ochilor un volumaș de poezii scris de Iulia Fechetă Mihăică. O mamă și profesoară împlinită care în poeziile sale a dorit să aducă “un omagiu Creatorului, care mai mult pentru unii sau mai puțin pentru alții reprezintă un sens al vieții de neînlocuit”, așa cum se exprimă în prima pagină a cărții ei.
Sunt frumoase aceste poezii și redau trăiri, convingeri sau căutări personale; sau cuprind reflecții și aspirații spirituale, creștine; sau surprind aspecte concrete ale satului natal Adjudeni.
Mă încântă lectura acestor poezii, simple dar profunde; sunt frumoase și emană un anume parfum interior pe care cred că îl simt și elevii ei, la orele de limbă și literatură română pe care Iulia le predă.
Satul Adjudeni are nu numai case mari și frumoase și o biserică renumită. În satul meu natal există și oameni sensibili, frumoși, cu talent care ne oferă mici capodopere literare.
Și câți oameni talentați există în Adjudeni, prea puțin cunoscuți și apreciați. Haideți să-i descoperim împreună, să-i prețuim și să ne bucurăm de talentul lor!
D.na Iulia, vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit acest mic volum al d.voastră! Vă felicit și vă urez succes mai departe! Aștept și alte creații literare.

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *