Din inimă și suflet (2015-2016)

26 apr., 2016 Cărţi publicate Nu sunt comentarii

Cartea Din inimă şi suflet (2015-2016), scrisă de pr. dr. Emil Dumea, a fost publicată la editura PIM, aceste pagini reprezentând o continuare a celor scrise pe Facebook în anii anteriori. Sunt simple gânduri exprimate direct, necosmetizate, ocazionate de evenimente care s-au petrecut sau de realități mereu prezente în lumea noastră, în special în cea românească.

Titlu: Din inimă şi suflet (2015-2016)
Autor: Emil Dumea
Editura: PIM
Locul și anul apariției: Iași, 2016
ISBN 978-606-13-3106-2
Pagini: 407
Vizualizare online pdf_button

Alături de reflecțiile pe marginea unor evenimente, în aceste rânduri este prezent câte ceva din ceea ce eu cred, în care cred, sau sunt aspirații și dorințe ale mele, bucurii sau dureri, visuri împlinite sau iluzii.

În general, aceste pagini au un caracter personal și nu reprezintă un punct de vedere oficial, instituțional, nici al Bisericii din care fac parte și nici din universitatea unde lucrez.

Am scris aceste rânduri doar din dorința sinceră de comunicare, cu scopul de a împărtăși împreună valori și idealuri, în vederea edificării noastre și a lumii în care trăim.

Nu știu cât am reușit să transmit din ceea ce am dorit. Știu însă că am dorit și doresc în continuare ca împreună cu orice persoană de bunăvoință să schimbăm în mai bine fața societății noastre. Sunt convins că schimbarea începe cu noi, cu fiecare dintre noi.

Pr. dr. Emil Dumea

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *