Atenție! Cicloni rusești la joasă și mare înălțime!

22 apr., 2017 Raze de lumină Nu sunt comentarii

Ieri am prezentat versiunea romantică a anomaliilor meteorologice care s-au abătut peste noi. Acum vreau să prezint versiunea hard, dar adevărată (adevărul adevărat) despre zăpada și vântoasele care au pus la grea încercare copacii, plantele, florile și tot ce crește pe câmpurile și în grădinile noastre.
M-am informat din toate sursele (meteorologi renumiți, generali de armate, experți și analiști politici) și am aflat adevărul despre tot ce s-a petrecut și chiar dacă poate să ne șocheze, este bine să cunoaștem crudul adevăr, ca să tragem învățămintele de rigoare.
Deci, din ce cauză s-au abătut peste noi zăpezile și frigul acesta? Pentru că noi ne-am aliat cu NATO și americanii și am permis construirea pe teritoriul țării noastre (mai precis la Deveselu) a unui scut antirachetă, fapt care i-a supărat rău de tot pe ruși, în primul rând pe președintele Putin. Și ca să ne învețe minte să nu-i mai supărăm, rușii ne-au dat o lecție. Cum? Păi, cam așa: Mai mulți ruși deștepți s-au îmbrăcat cu șube, ca să nu le fie frig, și ca să nu-i vadă NATO, UE și americanii s-au pitit după Munții Urali și în nordul cel mai nord al Siberiei. Și ce au făcut acolo? Acolo, noaptea, la lumina felinarelor au construit tunuri de aer rece, foarte rece, asemănătoare tunurilor care produc zăpadă artificială pentru pistele de schi. Și după ce au construit aceste tunuri care fabrică aer rece, le-au pus în funcție și așa au creat un ciclon de aer rece, foarte rece pe care l-au suflat cu putere spre noi. Și uite așa a ajuns la noi un front (ciclon) de aer foarte rece care s-a întâlnit aici cu un alt front de aer, de data aceasta cald, venit dinspre Vest și Mediterana. Și unde s-au ciocnit fronturile acestea, adică în regiunile noastre, au creat toată nenorocirea de zăpadă și furtuni care au atacat grav vegetația noastră, creând mari pagube și cine știe dacă vom mai recolta ceva în această vară sau la toamnă. Degeaba au construit americanii acest scut antirachetă și au tot felul de arme contra rușilor și contra altor puteri de prin Asia. Rachetele americane nu au nicio putere contra ciclonilor de aer rece pe care rușii îi pot fabrica oricând, trimițându-i peste noi, pentru a ne distruge toată vegetația și toate recoltele. Rușii ne
înving oricând prin războiul meteorologic. Și sunt deștepți vecinii noștri de la răsărit, chiar dacă beau multă vodcă, căci nu se luptă cu noi, cu NATO și cu americanii pe teritoriul lor. Ei se luptă pe teren neutru, adică pe teritoriul nostru, și au în plan să ne distrugă toate recoltele, dacă nu ne băgăm mințile în cap. Ce a fost acum este doar un aperitiv la un meniu pe care plănuiesc să ni-l servească, dacă nu ne schimbăm tactica și orientarea politico-economică și militară. Acest ciclon este o nimica toată pe lângă ce au ei în cap. Rușii au decis că nu are rost să ne mai amenințe cu focoase nucleare. Este de ajuns să ne trimită din când în când câte un ciclon de aer rece ieșit din tulumbele tunurilor lor construite pe șest îndărătul Uralilor, la lumina felinarelor. Și așa ne vor liniști pentru totdeauna. Rușii sunt în stare să facă în așa fel încât pe pământurile noastre să nu mai crească nici măcar ciulini. Așa o să fim constrânși să mâncăm numai din import, dacă o să mai avem bani cu ce cumpăra. Dacă nu, o să murim de foame; spre bucuria rușilor.
Cine are urechi de auzit, să audă și să ia aminte! Am zis!
PS: Sau istoria aceasta este asemănătoare cu cea a teroriștilor din zilele ”Revoluției”?

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *