Anunț

28 apr., 2017 Raze de lumină Nu sunt comentarii

Persoanelor care fac parte din Scout, Acțiunea Catolică, claselor de grădiniță, elevi și studenți, grupurilor de voluntari sau altor grupări de copii, tineri, adulți sau bătrâni care nu mai suportă peturile și mizeriile (sticle și borcane, cratițe, tigăi, oale, cuțite, linguri și furculițe, farfurii și pahare de unică folosință, mături și farașe, preșuri, cărți, reviste și caiete, rame de tablouri, becuri, prize și întrerupătoare, etc) din spațiile în care trăiesc (parcuri, șanțuri, trotuare, grădini, ogoare, pajiști, boscheți, păduri, ape curgătoare sau stătătoare, maluri ale pârâurilor, râurilor, bălților și lacurilor etc) le susțin financiar cumpărarea de saci menajeri și mănuși pentru a purcede cât mai grabnic la curățarea locurilor în care ne ducem existența.
Sunt convins că atunci când Dumnezeu a creat pământul pe care locuim, nu a aruncat pe el și mizeriile sus amintite. Mai sunt și altele: lenjerie și îmbrăcăminte uzată, resturi menajere, resturi din demolări și construcții, mucuri de țigară, lanțuri de biciclete, ambalaje de tot felul, televizoare cu lămpi sau tub catodic, radio-casetofoane și pick-up-uri etc, etc.
Deci, rog frumos orice grup, ba chiar și persoană individuală, care vrea ca pământul pe care locuim să fie (să redevină) curat și frumos, să mi se adreseze pentru scopul mai sus amintit.
PS: A nu se lua acest anunț ca o laudă sau dorință de a ieși în evidență, ci doar ca o grijă pentru frumusețea și demnitatea pământului pe care eu, ca și noi toți, încă îi mai facem umbră. Într-o zi nu o să-i mai facem umbră și s-ar putea ca și pe mormintele noastre să se găsească unul sau mai multe dintre obiectele mai sus menționate, sau altele, sau bălării…

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *