A murit Stela Popescu

24 nov., 2017 Raze de lumină Nu sunt comentarii

A murit Stela Popescu
A apus o stea a teatrului și filmului românesc; peste două zile va coborî în mormânt. Dumnezeu să o primească în împărăția lui veșnic fericită!
Și totuși, Stela n-a murit în mintea și inimile multor români. Spectacolele, filmele și toate emisiunile în care a fost prezentă îi păstrează vie memoria și contribuția la cultura și viața acestui popor. Cred că un gând de recunoștință trebuie să îndreptăm către ea. Și o rugăciune de mulțumire lui Dumnezeu că ne-a dat o așa personalitate care a adus în inimile noastre multă lumină, seninătate și aspirații spre mai bine.
Dar noi, ce dăm bun semenilor noștri? Și ce moștenire vom lăsa în urma noastră?

PS: Date fiind simptomele îngrijorătoare manifestate public marți seara de această mare actriță, nu pot să înțeleg inconștiența celor care au văzut-o în acele momente? Cum este posibil ca nimeni să nu se fi alertat de acele manifestări care indicau sigur o stare de boală? Sau cei care au văzut-o la acea gală de premiere sunt la fel de bolnavi ca și societatea românească, inconștientă și nepăsătoare față de marile rele cu care toți ne confruntăm?

Articole recomandate

Lasă un comentariu la acest articol

Adresa dvs. de email nu va fi publicată! Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii *