A murit Stela Popescu

Emil Dumea"> Emil Dumea 24 Noi, 2017 Raze de lumină No Comment

A murit Stela Popescu
A apus o stea a teatrului și filmului românesc; peste două zile va coborî în mormânt. Dumnezeu să o primească în împărăția lui veșnic fericită!
Și totuși, Stela n-a murit în mintea și inimile multor români. Spectacolele, filmele și toate emisiunile în care a fost prezentă îi păstrează vie memoria și contribuția la cultura și viața acestui popor. Cred că un gând de recunoștință trebuie să îndreptăm către ea. Și o rugăciune de mulțumire lui Dumnezeu că ne-a dat o așa personalitate care a adus în inimile noastre multă lumină, seninătate și aspirații spre mai bine.
Dar noi, ce dăm bun semenilor noștri? Și ce moștenire vom lăsa în urma noastră?

PS: Date fiind simptomele îngrijorătoare manifestate public marți seara de această mare actriță, nu pot să înțeleg inconștiența celor care au văzut-o în acele momente? Cum este posibil ca nimeni să nu se fi alertat de acele manifestări care indicau sigur o stare de boală? Sau cei care au văzut-o la acea gală de premiere sunt la fel de bolnavi ca și societatea românească, inconștientă și nepăsătoare față de marile rele cu care toți ne confruntăm?

Articole recomandate

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *